Нокти с котки

в: маникюр

03.04.16

@ 9:49 AM

от GattaNegra

Нямах търпение да си направя Котки на Ограда като тези:

Обаче хем ме мързеше, хем исках да пробвам печата с котките, хем и този, с по-шик котката.. Трудна работа. Комбинацията не стана добре, но все пак ми се струва забавна.

konad  m91 / konad m83

kotki1 kotki7 kotki8  kotki5 kotki4 kotki6 kotki3 kotki2Vintage нокти с рози

в: маникюр

02.04.16

@ 9:30 AM

от GattaNegra

Опитах се да си направя като нейните и да речем, че ми се получи, макар, че дължината на ноктите има значение и този дизайн е по-подходящ за по-къси.

  49582
Нейните са рисувани на ръка, аз за моите ползвах печати.

пълен текст »Лога върху нокти с Lotus Mat

в: маникюр

24.03.16

@ 11:52 AM

от GattaNegra

Lotus Mat  е подложка за маникюр. На нея може да се рисува, да се правят изображения с печати, да се правят заготовки за декорация и изобщо каквото още може да измисли човек с лак за нокти.

34

Подложката е силиконова, подобно на подложките за печене. След изсъхване лакът се отлепва много лесно. Това ме наведе на мисълта да пробвам да пъхна изображение отдолу и да го прерисувам.

пълен текст »Нокти с печат + брутално счупване

в: маникюр

13.03.16

@ 7:31 PM

от GattaNegra

46080  46082

Най-голямата драма на всяка кифла е счупеният нокът. Уви, често се случва. Лично аз непрекъснато човъркам нещо и през повечето време нямам възможност да отглеждам нокти. Когато от немай-къде успея да ги опазя и после счупя някой, направо се вкисвам.

пълен текст »Моята Nail Art Mania – печати върху нокти

в: маникюр

@ 9:56 AM

от GattaNegra

Имам нова мания – печати за нокти.

40975

Технически е доста стара, но се зарибих едва миналия месец. Преди години случайно си купих плочки с гравирани фигурки, стъргалка и силиконово нещо-си (печат му викат), с което изображението се прехвърля върху нокътя.

пълен текст »Нокти от Февруари

в: маникюр

08.03.16

@ 2:21 PM

от GattaNegra

С лепенки.

40960 40958

Има страхотни лепенки за нокти.

Лошото на 3D-тата е това, че се закачат навсякъде, а същевременно така залепват, че можеш да си изкъртиш нокътя докато спиш.Коледни нокти

в: маникюр

06.03.16

@ 11:35 AM

от GattaNegra

Ъмм.. Коледни нокти през Март 😀

Всъщност разчиствам снимки на нокти и си намерих Коледните нокти.
Как си измисляш какво да си нарисуваш на ноктите? Понякога нямам никакви идеи и ползвам Гугъл за вдъхновение. В Интернет има страшно много дизайни, както съвсем прости, така и супер-ултра-мега сложни, с които трудно се справям, но по-големият проблем винаги е бил КОЙ дизайн да си избера.

40046  взети от тук  

Принципно тези цветове не мога да ги понасям, но си отиват с бяло и са страхотно тематични.

и тези

30074  30078   взети от тук  

Еее.. ми.. май не ми се получи съвсем, понеже лампичките са ми доста сгъстени, но… next time 😀Напълно аграрен fix за счупен нокът

в: Artfixed!Todayманикюр

21.12.13

@ 3:20 PM

от GattaNegra

Този метод е стряскащ за незапознатите, моля седнете удобно. Нещата, които жените си причиняват в името на суетата са страшни.

Празниците вече са тук, ако присъстваш на всяко събитие, на което си поканен, съвсем спокойно можеш да не станеш от масата до 10 Януари.

Ето,  и нашата фирма ще си има Коледно парти. И аз като всяка кифла ставам сутринта с мисълта, че сега ще си направя страхотен маникюр и ще ми завиждат колегите от женски пол.

Е да, ама не.

Докато се борих с кафемашината сутринта успях да си строша нокътя и от двете страни, което ми остави доста ограничен избор относно лаковете и формите.

Е, как да пожертвам останалите 9 нокътя заради един? Веднага ще приложа аграрен фикс 😀

Ето го строшения нещастник. Капчица и хартийка :D Междинна фаза Краен резултат Коледният ми маникюр за партито :D Ето го строшения нещастник.

пълен текст »Нокти с детелини и калинки. И цветя.

в: Artманикюр

20.12.13

@ 10:18 AM

от GattaNegra

  Рисуваш на парче найлон , после отлепваш и цап -на нокътя. Когато човек си пази няколко такива може да добие приличен маникюр за отрицателно време 😀

Прост вариант 😀

     

Ето и още един 😀

   

Това са ми пролетните нокти от миналата година.

 по-стари