Коледни ’14

в : I Me MineTodayОфисниХоп-троп!

12.25.14

@ 3:13 PM

от GattaNegra

Нещо .. за пръв път от няколко години не се събирам масово с роднини по Коледа, разцъквам си служебни неща, подредих си стотиците повтарящи се контакти в телефона, с котарака сме се усмърдели на манджа и цигари и си ни е едно мързеливо… Да са ми живи и здрави роднините, много си ги обичам по цяла година 😀
Оня ден излових съседите, че ПАК са паркирали в тревата пред блока и им се разсмърдях, обаче като видях що ядене и пиене разтоварват нещо прегракнах. Струва ми се, че планират екстремен и, за съжаление, турбо-чалга купон и явно блокът (за пореден път) няма да има думата каква музика да се слуша на Нова Година.

Да сме живи и здрави за догодина всички да си купим по-големи тон-колони. 😀

Като говоря за служебни неща – демонстрирам служебната и домашната елхи 😀

 

Ако правим анализ можем да забележим, че явно поговорките “с какъвто живееш – такъв ставаш” и “търкулнало се гърнето, та си намерило похлупаче” съдържат много житейска истина.

Служебната елха е локирана пред прозорец, както и домашната. И двете са … компактни. Минималистичните размери и това, че едната е за многократна употреба, а другото е в саксия издават практичното мислене на потребителите. Всъщност служебната е куп рециклирана пластмаса, а домашната е Туя, а не елха, обаче вършат работа, което пък показва, че и двете миниобщества, които ме заобикалят, имат богато въображение и са ларж. Особено за такива незначителни подробности. Ножа и пистолета на служебната елха пък илюстрират характера на момите от отдел “продажби”. Според мен, ако боднат тая елха в CV-то си, всяка малко по-разумна фирма би трябвало да прозре потенциала и целеустремеността им и да даде мило и драго да ги прилапа в екипа си. Креативни и свежи, това са моите колежки 😀 Да са ми живи и здрави, догодина ме е страх да мисля какво ще видя на елхата 😀

Под служебната още нищо не съм намерила (меда и мандарините са частна собственост), но под тази у нас имаше много яки работи.

Да са ми живи и здрави миличките джуджета, снежанки и таласъми 😀

НАЗДРАВЕ КАЗАХ!  [c035.gif]

3 коментари »

  1. Marto Jekov каза:

    December 25, 2014 в 4:09 PM

    Marto Jekov liked this on Facebook.

  2. Iskra Ivanova каза:

    December 25, 2014 в 11:56 PM

    Iskra Ivanova liked this on Facebook.

  3. Isabella Iwanoff каза:

    December 27, 2014 в 8:24 PM

    Isabella Iwanoff liked this on Facebook.

добави

Spam protection by WP Captcha-Free