Метростанция Младост 3 – на кучето в гъзъ и оттатък.

в : I Me MineSo what ?Todayниско качество

01.29.13

@ 12:48 PM

от GattaNegra

Не зная с кой акъл са я направили там където е тая метростанция Младост 3 . Заслужават да им вземат колите и да ги накарат всеки ден те, бабите и дъщерите им да се возят там до пукване.

Днес реших да не ходя на работа с такси, защото бях на зъболекар, а да взема градския транспорт. Беше 10 часа и реших, че имам време да опитам метрото.

Първо  чаках във ветрилника да светне зелено на пешеходния светофар на Стадиона 5 мин, чаках метрото във ветрилника долу около 10 мин, после се возих около 15 мин в невероятната гъчканица, но не пречеше и да е ветрилник в същото време, така че хем смърди на спарени тела, хем не разбираш кой те опипва и ти бърка в джоба, хем пък си и настиваш в това време.

После се озовах в нищото – два строежа и един паркинг, в далечината – булеварди.

Запитах минувачка как да стигна до Младост 4 и тя сподели, че е от Люлин и идея си няма къде е.

Вървяхме заедно във ветрилника 15 мин. по непочистени тротоари с насрещен вятър и една смътна идея накъде да вървим.

После се разделихме – всяка по пътя си, но не и преди някакъв капут да се опита да ни отнесе точно пред макдоналдса, щото видиш ли ние пресичаме, но според него трябва да летим.

После вървях още 10 мин. в насрещният вятър за да стигна до спирката и 10 минути чакане на автобус. Оказа се, че понеже не зная какъв автобус да хвана съм хванала грешния. Слязох във ветрилника навън отново само след една спирка..

Чаках още 10 мин. Исках да хвана такси, но свободни таксита не минаха, мина само едно Омега Транс… е не мерси!

След това се возих 5, но с всички екстри – вой на криви врати, вой на двигател, воят на вятъра из автобуса, много тежки парфюми, непрана циганка, един, който си “подреждаше джоба”  и една две жени, които упорито отказваха да ме оставят да стигна до шофьора за да си купя билет.

После вървях още 10 мин. във ветрилника за да стигна до офиса.

Общо ме вя 80 минути, от които общо се возих 15.

В момента главата ме боли зверски, а краката ми са чисто мокри.

Искам да има частен АД за идиотите, които менажират градския транспорт, инспекторите и всички подкупни боклуци, които купуват и одобряват разпадащи се автобуси и не глобяват когото трябва заради изпотрошените спирки и липсващите табели. И с един специален кръг за всички клъсти свини, заставащи на най-тясното в автобуса и пречещи на хората да си купят билет, самите те возейки се гратис!

добави

Spam protection by WP Captcha-Free