Ръкавица за маша? MI ?

в : fixed!hairToday

06.02.14

@ 7:51 PM

от GattaNegra

Внимание, това е една битово-Кифленска трагедия!

Като станах на 18 баба ми им подари маша. От ония металните, с щипката, дето се загряват до червено и парят по ушите.

Пробвах да я ползвам веднъж или два пъти, резултатът бе потресаващ именно заради липсата на РЪКАВИЦА ЗА МАША.

Е, тогава изобщо не знаех, че има такива чудеса. Не, че е било толкова отдавна, просто НЯМАШЕ.

Не много след печалния челен опит и последвалото мрънкане в продължение на седмици, една приятелка ме светна, че имало и такова чудо.

И започнах да търся..

И търсих..

И питах..

И НЯМАШЕ.

Като резултат от лигавенето ми по разни щандове за дамски уреди за изтезания от тоя тип се сдобих с още една маша – с керамично покритие, кабел, който се върти на 360, бла-бла.. студен връх … обаче пак БЕЗ ръкавица…

И с нея резултатът беше абсолютно същата трагедия – опарен врат, опарени пръсти, опарен НОС , развален маникюр и съсипани 2 часа, схванат врат и определена липса на прическа… абе жалка работа.

Намерих си оня ден една термо ръкавица в Ножици, обаче формата им за поръчки забива на checkout и не си вдигат телефоните.

И се ядосах. Какво пък толкова им е специалното на тия тъпи ръкавици? От какво са направени? Защо струват 20 лв. броя?!

Изрових от гардероба едни жълти памучни зимни ръкавици и О ЧУДО! повече не ми трябва ръкавица за маша! Днес ми беше вторият УСПЕШЕН опит да си ползвам машата и откровено съм крайно happy, че нещастната джаджа вече не стои в забвение в шкафа!

УРАААА!

Моята маша все пак е само до 180 градуса.
Ако някой реши да пробва с НЕ памучни ръкавици и машата му загрява на над 200 има вероятност да му се залепят стопените полиестерни ръкавици за върховете на пръстите, да му залепне горещата пластмаса на пресния маникюр и в общи линии рискува едно твърде неприятно обезобразяване.

добави

Spam protection by WP Captcha-Free