Кола-маска – о, ужас!

в : ArthairToday

06.01.10

@ 9:33 AM

от GattaNegra

Да! Именно. Този пост ще е посветен на нежеланите косми.

Ако някой има проблеми с темата – да спи с мечките от зоопарка.5445.gif]

Пощръклях отново на тема окосмяване и като дадох два пъти по над 50 лв. в салоните из София реших да взема кардинални мерки.

Лятото пристига с 300. :sunny:

Жегите са вече факт, а с тях и нуждата да се носят къси панталони, поли, дрехи без значима площ

Епилаторите късат косми. Не, идеални епилатори няма. Не стига това, ами и скубят. И аз лично не успявам да гледам филм и за ползвам епилатор едновременно. А и всичко става в косми..Отнема часове… Не ме влече..

Ето защо преди едно известно време се спрях на кола маската като удачен вариант.

Адски мразя да ме пипат непознати. Особено жени. А да ида да ме щави мъж .. е .. ИЗВИНЕТЕ! Това .. такива хора не зная дали има. Може би има – някакви гейове.. Но ако попадна на хетеро-младеж, работещ като козметичка или ще се омъжа за него, или ще повърна. Това според мен може да е само най-бруталното издевателство над един мъж…цял ден да се разправя с окосмени женски…

Кола-маска-вкъщи (визирам продуктите на JanKarr) означава аз, килима и котката да сме лепкави и сладки поне една седмица. Миналият път фиаското завърши след 4 часа мъчения и накрая изхвърлих всичко в кофата.

Самобръсначката не е решение – поне не трайно. Сутрин след процедурата в банята – уж всичко е гладко като бебешко дупе, а до вечерта вече се чешеш и си в пъпки – особено “деликатните” зони… Да не говорим, че космите се подвиват и става … Една от причините е, че в банята кожата е хидратирана. После изсъхва и се “отдръпва”. И каквото е останало отдолу щръква.[smile207.gif]

Фото епилация? Повечето ми приятелки казват, че не става. А и струва маса пари. Да не говорим, че на това сезонът му е зимата, когато не се излагаш на слънце. Сега вече … лято е.

Е, ако преди съм имала повече време, или желание да харча пари за глупости, или пък е било зима и съм могла да почакам козметичката ми да има свободен час в удобно за мен време, то сега е топло и положението е критично. Не мога да ходя една седмица обрасла само, защото има балове и всички часове са заети!

е.. смених си козметичката… на първо време…

Само че не мога всеки път да правя планове за по една седмица, за да има хем свободен час, хем да мога да се класирам… Досада.. :bl:

С малко помощ от Google открих следните два сайта:

КолаМаска

Амрита

От първия сайт си купих стартов комплект. Описанието на нагревателя беше по-подробно.

Стартовият комплект се състои от олио за почистване, мляко за подтискане на растежа на космите, ленти, нагревател и пълнители. Три на брой.

Пробвах нещото още същата вечер.

Трите пълнителя – Златна перла, Зелен Хлорофил и Класическа, бяха лесни за отпечатване.

Лентите  – твърди, фини и здрави, сто броя нарязани, бели.

Олиото за почистване и млякото за ..бля-бля миришат на ягоди. Най-жестокият, прекрасен, жив ягодов аромат. Чак ми идеше да ги изпия! 😀

Загряващото чудо е адски елементарно -горната му част е като тостер, само че за пълнители за кола. Долната е нещичко с копче и бибинка, като странно зарядно за телфон. Големината на джаджата е подобна-колкото дебела телефонна слушалка.

Пробвах и трите вида пълнители – просто за да разбера какво искам да си купувам от тук нататък.

Не можах да харесам Златната перла. Не се стича добре, не се размазва добре.. Коламаска.ком предлага онлайн съпорт по Skype. FASTEOOD

Попитах ги, и обясниха, че може би фолиото, с което е запечатан пълнителят не е отстранило найлончето, което пази маската да не изтече. Дадоха дори идея как да се справя с проблема.

Зелената и Класическата са отлични. Разтапят се за нула време в нагревателя и се нанасят изключително лесно. Джаджата е с термостат и шест степенен регулатор на температурата, така че с нея се работи с вързани очи. Цялото омазване е по-малко, отколкото да изядеш филия със сладко.[h030.gif]

За един крак и една ръка отива по-малко от половината от един пълнител.

Цялата процедура се състои в това да изчакаш джаджата да загрее, да вземеш нещото в ръка и да намажеш. След това е ясно.

Възхитена съм! :bp:

Това нещо оставя следа в историята и официално го обявявам за революция на науката!

Днес си поръчах още пълнители, олио за почистване и цяла ролка ленти от другия сайт – за да опитам повече видове и да разбера коя най-много ще ми допадне и за какво.

Определено съжалявам, че не си купих цялата дивотия преди месеци, когато открих сайта!

[smile337.gif]

2 коментари »

  1. Bia каза:

    June 9, 2010 в 11:02 AM

    Пробвала съм няколко пъти кола маска и все завършваше в кошчето за боклук 🙂
    Кажи сега как се справяш с пъпчиците, които излизат по ръцете след епилация?

  2. GattaNegra каза:

    June 9, 2010 в 11:06 AM

    @Bia, ми така де – ако ти е качествена кола-маската нямаш даже пъпчици. На мен от епилатора ми излизат, за това се отказах от него.
    За след епилация – кремове, тоници, даже ако се налага – антибиотичен крем за първите няколко часа.
    Но на мен от всичко ми излизат – даже от слънцето, така че спасение няма общо взето.

добави

Spam protection by WP Captcha-Free