Walltopia

в : катеренеСпорт

12.03.17

@ 12:03 AM

от GattaNegra

За разлика от друг път това няма да е хейтърски пост – може би се дължи на половината шише бира, което изпих преди малко 🙂

В годините рядко нещо като спорт ми е хващало окото – едно, че природният ми мързел винаги ме е карал да искам да се свивам на кълбенце и да мъркам на топло, второ, времето и нервите са ми твърде ценни, за да се разправям с кифли по разни зали и фитнеси.

Преди 4 години ме зарибиха да се катеря. Прекъснах за известно време, но сега .. чакай ме, скала 😀

Катеренето е колкото социално, толкова и самотно занимание – сам срещу стената, дори, когато работиш в група, пак ръцете и краката са си твои. Разчиташ на себе си за това къде да стъпиш или да се хванеш, и на другарчето, че няма да позволи да паднеш и да си счупиш врата.

Тази година отвориха Walltopia в София до Мегапарк и с чисто сърце мога да кажа, че залата е направена добре, струва си цената за посещение/карта, инструкторите са свестни и не се държат, все едно си братовчед им, дошъл да иска услуга и изобщо всичко – от съблекалните и тоалетните до локацията и самите стени и маршрути е на пръв поглед прилично.

Гледам, че пише разни гадни неща за тях, но като някой, който не надава много ухо на клюки, а просто иска да се катери, това е моето място.

Дано нещата останат така и за в бъдеще.

Вчера си взех даже и карта, че нали “българинът докато не му бръкнеш в джоба, няма да се сети сам” в случая да си стане от задника…  😀

добави

Spam protection by WP Captcha-Free