Което не се чисти с прахосмукачка, се чисти с нова прахосмукачка … (битовизми)

в : Todayуреди

03.01.15

@ 12:55 AM

от GattaNegra

И така, след като Ирина ми беше на гости и ме спаси от нервна криза преди около месец, оказа се, че май съм изхвърлила и част от прахосмукачката при чистенето същия ден по-рано.

Липсата на този мъничък-сладичък-черничък чарк превърна и без това изтощителното поддържане на въпросния уред в направо мисия гнус невъзможна.
Две котки и чистене веднъж седмично = два литра кал, като краен резултат.

Днес ми избиха чворовете със е пироните, метнах се на едно такси и се заведох в Денси център, от където си тръгнах с една Zelmer 919.0 ST Aquawelt.
Непрекъснато критикувам Бг-мама, но се радвам, че я има, защото ТАМ може да се намери всякаква информация. Та в БГ-Мама много я хвалиха, и реших да я купя.

Ми .. почти същата недомислица, с тази разлика, че след чистене се мие за 3 минути, а не за 20. Вероятно инжЕнерите не са си представяли, че някой може да си въобрази, че тяхната прахосмукачка трябва да се справя с такова предизвикателство като космаците на белия дебил, но ето, аз опитвам.

В сравнение със старата, която все още работи задоволително (изключая липсващия чарк) тази е все едно никога не съм имала прахосмукачка.

ИДЕАЛНА Е.

Противореча си.

Има един контейнер, в който се налива вода и в същия влиза и боклука. ИнжЕнерната мисъл не е преценила, или пък не и пука, че като събереш в тая вода котешката тоалетна от пода, стотинките и купищата косми става една доста неприятна каша. А ако има и някое ластиче, стотинка или шнолка това цялото няма как или да кажем е неразумно да се изсипе примерно в тоалетната.

Обаче аз съм изобретателно говедо (това българите сме голяма работа!) и секвестирах на майка ми голямата ситна цедка.
Пльос на цедката, пльос в кофата. И плакнеш. В сравнение със старата е направо песен.

Може да работи и с торбичка де, ама една торбичка на белия дебил няма да му събере само козината…

Жалко, че стана 23 часа и не можах да видя как мие подове.
—–
edit: Мие, та дрънка 😀

добави

Spam protection by WP Captcha-Free