Втори концерт на Туистед Систър в България!

в : Today

05.10.08

@ 12:31 AM

от GattaNegra

0ще предния ден oпънах палатката в апатамента, за да разбера чиста ли е, сгънах спалните чували, палатката и чифт чорапи … и се оказа, че ще спим в хотел в Троян. 🙂

В 17 без нещо славната ни компания отплува от Софийското поле, през половината държава, за да се срещне – кой отново, кой за пръв път – с легендарните(?) динозаври Twisted Sister.

В търбуха на сребърен жребец със спортни наклонности препуснахме през полета, мостове и тунели към Ловеч… Минахме покрай завод, около който миришеше на ШОКОЛАД. На него имаше голям надпис “Chipita“.

Пристигнахме благополучно, настанихме се в 4* хотел (забравих-му-името) с телефон в банята и скъсана завеса около душа. Оказа се, че имат и интернет, но ние не носехме лаптопи.

😀

Хората в Ловеч са мили и усмихнати.:D

Сцената – на площада, подгряващите банди – според едни супер на мен ми се видяха скучни, навсякъде – захарен памук и пуканки. В първия момент се замислих, че има нещо неадекватно – нали уж сме на рок концерт, но след това разбрах, че това са дни, в които града празнува празниците си и пуканките си дойдоха на мястото 🙂

Туистед Систър свириха страхотно. Дори по-добре, отколкото миналата година в Каварна 🙂 Озвучаването беше добро и имаше място за всички. Може би се събраха около 10 000 фена. За жалост доста се вълнувах и не се сетих да снимам.

Концерт на Туистед Систър е детската ми мечта. Не вярвах, че ще се съберат отново, когато ги “ открих” в гимназията. След като се събраха и разбрах, че свирят по клубове в САЩ пък не ми се вярваше да дойдат тук, в малката зелена  България. Явно сме им харесали, защото ето – за втори път свириха и направиха много добро шоу по повод годишнината на един от любимите ми  албуми.

Dee Snider e може би най-грозния певец след Дио когото съм виждала 😀

Дали не могат да се върнат някак и Бийтълс?

Стрхотно е да бъдеш на правилното място с правилните хора. 😀

добави

Spam protection by WP Captcha-Free