Пиу, PET BIZ 2009 и храната за джербили…

в : TodayДомашни любимциСмешки

09.25.09

@ 11:08 PM

от GattaNegra

Днес посетихме изложението  PET BIZ.

Моят приятел и аз – не сме водили котката :)))

Изложени бяха доста стоки и аксесоари за всякакви животни – кучета, котки, гризачи, терариумни, рибки, коне и конни спортове …

Имаше и какво да научим, осъществихме нови контактил Той е запален акварист, аз обичам повече котки. И джербили.

Обясниха ни разни неща, нагледахме се на играчки и тоооолкова много храни и аксесоари.. Даже и подаръци получихме – котешка тоалетна Бенто и мостри от Mglior Gatto и Nutram.

От друга страна най-сетне се докопах до желаната храна за Джербили.

Прибрахме се, отворих храната за Джербили и тогава котката започна да напомня, че не е получила вечерята си. Отворих пакетчето Нутрам за домашни котки – сред мострите имаше и такова – и го предложих на Пиу. Но тя продължи да досажда. За това и дадох няколко от топчестите хрупки, които видях в храната за Джербили. За всеобщо учудване Пиу пренебрегна Нутрам и изяде първо хрупките от храната за гризачи…

Или моята котка е откачена, или храната за Джербили е доста особена… 🙂

Таа … не е лошо да отидете и да разгледате изложението. Има неща, които не се срещат в малките квартални магазини. Разнообразието от храни за котки и кучета е огромно, има какво да се види и научи!

Рекламните материали, листовките и брошурките се раздават щедро и предлагат доста смислена информация.

Единственото, което прави отрицателно впечатление е, че в доста от тях има непростими правописни грешки. Не мога да си обясня как водещи фирми наемат неграмотни преводачи. Те или не са толкова водещи, или не ценят българския пазар , или не се интересуват от мнението на клиентите си. Единствено заради правописните грешки не бих си купила някои продукти. Ако грижата им за маркетинга и рекламата е такава, какво ли слагат в котешката храна?

добави

Spam protection by WP Captcha-Free