Батман срещу Супермен – спойлер!!!

в : Филми

12.03.17

@ 12:15 PM

от GattaNegra

Хаа, ето, това ми е поста относно тоя велик филм, не помня кога вече го гледах, ама съм си запазила мислите за “друг път”. И ако някой не го е гледал – да не чете, щото после да няма “мяу”.

Та значи, Батман и Супермен никак не се понасят, обаче аз лично не можах да разбера защо – вероятно заради пропуск да прочета съответния комикс. Или да гледам някой филм.За това пък ни показаха сцената с убийството на родителите на Батман за хиляда и петстотин и петдесети път. Мерсиии!

С обувки при жена си във ваната? Това го може само Супермен, понеже ако беше обикновена батка, щеше да получи най-малкото бушон.

Батман реши да крадне извънземния камък и Супермен дойде, за да го плесне през ръчичките. Супермен, със своя супер слух, веднага разкри кой е Брус Уейн, обаче самият той остана инкогнито, понеже кой може да предположи, че репортерчето с цайсичките е извънземно?

Шефът на Супермен е тъп задник. И в края на края на филма изведнъж проявява човешки чувства. Дъ Фък!

О, да, и лудият магнат, който говори на сенаторите и големите клечки както се говори с момчето, което ти разхожда кучето. Даже веждичките му треперкат като на луд за връзване. Обаче .. никой нищо, до края на филма.

Да речем, че ненормалните сънища на Батман в стил Терминатор и също така наполовина счупената маска на анти-суперменския му костюм ще ги преглътна.  Обаче как да фак целия град стои и гледа как разбития инвънземен кораб изпива електричеството и никой не се сети да дръпне шалтера?

Как Батман, който клонира телефони и краде информация от ОТКЛЮЧЕНОТО сървърно не можа да се сети кой е лошият навреме?

И защо големът на Лекс мутира, а Супермен – не?

Ей такива ми ти…

добави

Spam protection by WP Captcha-Free