Кенефна История (за лайна)

в : So what ?Todayбунище

06.21.15

@ 2:05 AM

от GattaNegra

Вчерашно ми е. Случи се да ида на бар с колегите снощи и това днес цял ден ми се върти.

Може ли едно лайно да те направи по-добър човек? Мен едно лайно ме накара да се замисля.

Първо бяхме в пицария. Една от пицариите на малките пет кьошета. На пода в дамската тоалетна имаше голямо, неколкократно настъпено лайно, размазано добре и по стената. При второто ми посещение беше изчезнало. НЯКОЙ го беше измил. Само се надявам тоя някой да е стоял по-далече от кухнята след това. И се чудя на онзи, дето го е тропнал и после е минал с обувките върху него и си е отишъл без да си почисти… Къде работиш? Имаш ли деца? Родителите ти разведени ли са? Пътуваш ли? Злоупотребяваш ли с власт в службата си? Обичаш ли котки? КАКЪВ ЧОВЕК СИ ДА ГО НАПРАВИШ ТОВА?!

След това отидохме в един БАР, който още не мога да възприема. Там един се юрна и оповръща де що може, а в  суматохата се разстроиха и някои дами от персонала.

Тия, дето ги правят такива мизерии, тях майка не ги ли е раждала? Сестри нямат ли?

Сервитьорката, върху която повръщат в 2 посред нощ е нечия сестра. Жената, която им чисти лайната от пода е нечия майка.

Жалки егоистични дришльовци.

Периодично в онлайн пространството се появяват статии, насочени към младата домакиня и пълни със съвети относно лесното и бързо почистване на санитарните помещения у дома. Предлаганите способи не рядко са абсолютно изчанчени, но “зелени”, “без химия”, “бързо и лесно” и “без търкане”. По форуми като БеГеМама и СватБата.нет също могат да бъдат намерени цели теми, пълни със съветите на по-опитните към начинаещите по тези особено чувствителни въпроси.

Как се мие тоалетната вкъщи, ако е без сифон? С МОЛИТВА!  С молитва се мие, радостна и благодарствена!

Отивам в тоалетната, разглеждам я, обмислям атаката, разтварям в кофа по-слаб или по-силен препарат, взимам няколко парцала за еднократна употреба и планирано количество парчета хартия от домакинското руло, нахлузвам ръкавиците и започвам да търкам плочките и всичко в тая стая ОТГОРЕ НАДОЛУ. И благодаря, че си мия моята си тоалетна, в дома, в който живея, а не някой осран публичен кенеф.

ВСЕКИ, който работи в офис, на бюро, трябва да мие кенефа у тях поне веднъж месечно и да благодари на родителите си, че са го изучили и изгледали и са го търпели, та сега да не мие кенефи по кръчмите!

И следващия път, когато прави мизерии, да си помисли за жената, която ще мие след него. Може ли да е майка му!?

4 коментари »

  1. aquarium каза:

    June 21, 2015 в 8:48 AM

    RT @Gatta__Negra: Кенефна История (за лайна) http://t.co/W9CVvibj2F

  2. Hughy Mordacai каза:

    June 21, 2015 в 9:14 AM

    Hughy Mordacai liked this on Facebook.

  3. Ardavast Dayleryan каза:

    June 21, 2015 в 9:14 AM

    Ardavast Dayleryan liked this on Facebook.

  4. tsve_ti каза:

    June 21, 2015 в 8:35 PM

    RT @Gatta__Negra: Кенефна История (за лайна) http://t.co/W9CVvibj2F

добави

Spam protection by WP Captcha-Free