Стивън Сегал в София (мрънкане)

в : Today

06.27.14

@ 10:07 AM

от GattaNegra

Събитието в Сурат Тефтера

Та значи, започна ни отпуската, първо Сегал, след това Каварна. Реенето в облаците обаче е свързано с риска да цопнеш върху, таралеж то от високо.

Така и стана с коцерта на Сегал.

Преместиха го от Маймунарника в София Лайв Клъб понеже щяло да вали.

За мен името на това заведение винаги значи тотален фейл. Първите два пъти, когато имаше тотален фейл някак го отдавах на факта, че съм отишла с приятели да слушам изпълнители, които по принцип не слушам. Но това е третия път, в който се случва там да се обърка нещо и концерта да се сплеска.

Ако знаех къде ще е нямаше да искам да ида, но вече имахме купени билети и нямаше как да се откажем лесно.

И така, събитието беше обявено за 21 часа. Докато се накифля, стигнахме в 21:30

КАКВА ИЗНЕНАДА! В заведението бавно се събираше отегчен народ, на сцената нямаше никого, а климатиците духаха като в камион за месо.

Към 22 часа публиката беше посиняла от студ. Излезе един образ да обяви, че мистър Сегал пътувал бил към клуба.

Към 22:30 започнаха да се появяват музикантите. Сегал мина, завъртя се и се прибра обратно. От охраната казаха, че бил кисел и не щял да дава автографи.

Момците от бенда ведро обявиха, че организаторът нямал пари да им плати, но те щели да посвирят, щото да не разочаровали феновете.

За другите в залата не зная, но аз лично наистина се разочаровах, отслуша ми се всякаква музика и направо ми идеше да си ходя да спя.

На сцената всъщност се качиха едни доста добри и известни музиканти, засвириха прекрасно и постепенно напрежението се стопи.

Сегал се появи, смени поне 10 китари, попя, подудна, че му било топло и се изнесе без поздрави и без излишни приказки. Бях си пуснала таймера – свириха около 45 минути.

Музиката беше страхотна, спор няма, но според мен мистър холивудска звезда можеше да се държи и по-приятелски.

Относно публиката, нямам думи. В така елитния клуб за лайфове някакви хора пищяха и свиркаха все едно са на стадиона, бутаха се пред сцената като овце и дори видях едно две огънчета от цигари.

 

 

добави

Spam protection by WP Captcha-Free