България, София, лудост на 4-ти км.

в : So what ?Todayниско качество

08.15.12

@ 11:54 PM

от GattaNegra

Вчера за пореден път се прибирах от работа с бръмчаща глава и кофти настроение и за пореден път попаднах в невъзможно задръстване на 4-ти км.

Коли, паркирани в крайна дясна лента, нагли ОК таксита, спиращи в средната от трите ленти на входа на кръговото – сакън да не изпуснат някой клиент, друсани Гага фенове вървящи между колите и удряйки последните, ако не спрат мигновено, за да могат те да вървят в средата на платното…

След изявлението на г-н премиера, че не можело да се затваря целият център за всеки мач и концерт се построи Арена Армеец.

Годни бях нужни на г-да управляващите да съсипят базата, ледената пързалка и басейна, след това издигнаха въпросния стадион на освободения терен.

Да, не се заблуждавам – процесът е отнел години и не едно или две правителства са можели да го спрат, но сега съсипията е на лице – сред разпадащите се остатъци от функциониращ спортен комплекс е изникал като херпес този молообразен стадион – поредната гордост на Бойко-Фандъковата дружба.

За капак паркингът на Арена Армеец явно не може да побере всички коли и се налага те да паркират по булеварда.

Освен това от отсрещната страна няма тротоар , какъвто пред самия стадион не липсва – което кара хората да вървят по платното.

За разлика от Орлов Мост, където някак може да се заобиколи, задръстването на 4ти км изолира 3 квартала от света.

Мисля, че живущите в тези квартали трябва да бъдем освободени от данъци заради наличието на Арена Армеец.

И още – мисля, че на следващите избори доста от хората от околните квартали няма за изберат бюлетината на ГЕРБ!

добави

Spam protection by WP Captcha-Free