Читанка vs Чалга

в : TodayКниги

06.22.10

@ 6:53 PM

от GattaNegra

(Картинката е от ТУК)

Събуждам се днес и що да видя:

Читанката изчезналаааа….

Обяснението на “феномена” ТУК

Да вземат да затворят и националната библиотека, нали и там се ползват книги…

Тук пък се води дискусия.

“Журналистите” отново пишат глупости… Няма да пускам линк…

Ето – най-пресните НОВИНИ по темата…

Дано поне не погнат и хората..

Мафиотите, убийците, наркоразпространителите, търговците на жива плът и крадците изловиха, та за книгите се хванаха. Всичко друго ни е в ред!

Предполагам, че flirt4e, gepi, elmaz и т.н. сайтове са вече отдавна изчистени от педофили и профили на 12 годишни момиченца, а проститутките по магистралите са минали курс за преквалификация. Лично аз имам снимки как ченгетата и проститутките кибичат до полицейска кола и си лафят- за които снимки едва ли не ме окафезиха. Е, не са ми на компютъра, но си ги пазя закопани в гората.

Според мен това е поредното ПрЯко доказателство, че онези “от високото” искат народът ни да се превърне в неграмотно стадо овце.

Толкова ме е яд, че нямам думи.

Четенето на книги е неотменно право!!!

В момента е късен следобед. Нарочно отложих писането на емоционални постове.. за да не взема да се Олея. А и из Пространството се носят какви ли не писания,коментари, постове .. няма смисъл да джавкам и аз. Моето мнение е очевидно.

Отивам да подслушвам концерта на Металика.

Може и за такива неща да започнат да прибират, кой знае?

______________

Читанката отново е жива!

Ето ТУК и ТУК!

Статична версия от 25 Май 2010

______________

Една много поучителна статия на Доцент Милена Цветкова – дългогодишен преподатател в Катедра Книгоиздаване в Софийския университет, тя преподава три от основните дисциплини на специалността.

3 коментари »

  1. Aquawoman каза:

    July 2, 2010 в 9:53 AM

    Всичко в България оправиха, само Читанката ни е проблемът..Как да има оправия в една държава, като самата власт прави всичко по силите си ПРОТИВ народа.?!
    Не, че ще постигнат нещо де 🙂 – някой наскоро написа, че да се бориш против Интернет, е все едно да се бориш против въздуха. Че и тяхната – отчитат дейност, обслужвайки интересите на този и онзи, макар да са наясно, че ефект няма да има. Също както със Замунда и Арена преди време 😉

  2. GattaNegra каза:

    July 2, 2010 в 12:41 PM

    @Aquawoman
    Надявам се бързо да разберат, че читателят и потребителят, както и народа са цар и господар и вседържател на хляба, ножа и сопата.
    Може и да има някакво основание за негодувание, но не крайности от сорта на иззети компютри и медийна истерия. Убедена съм, че пускането на Маргините не изненада хората толкова, колкото това …
    Но пък добре се вижда как народа успява да изрази гражданска позиция. Де да бяхме така единни и по болезнените всекидневни въпроси. Имам чувството, че Читанката и Замундата са едва ли не последните неща. Хората са се вкопчили и не пускат.
    Вероятно ако наистина стандартът ни на живот беше като на швейцарските пенсионери нямаше и да се чуе за пиратстване и незаконни библиотеки, просто Читанката и подобните щяха да са с държавна субсидия и създателите им да носят Орден Стара Планина или ещо подобно…

  3. Irina20 каза:

    January 26, 2012 в 7:11 PM

    Библиотеки вообще вещь нужная. Люблю читать.

добави

Spam protection by WP Captcha-Free