Batman v Superman – хапни си миш-маш, ако си гладен!

в: TodayФилми

28.03.16

@ 9:47 AM

от GattaNegra

И така, след като успешно открива Сушата, Бащата на Супермен осиновява извънземно детенце и го възпитава .. в Канзас… като каубой. То пораства и отива да каубойства в големия град. Метрополис.

Какво ли не правят очилата и гелът в наши дни – никой не знае Кой е супергероят?

пълен текст »Лога върху нокти с Lotus Mat

в: маникюр

24.03.16

@ 11:52 AM

от GattaNegra

Lotus Mat  е подложка за маникюр. На нея може да се рисува, да се правят изображения с печати, да се правят заготовки за декорация и изобщо каквото още може да измисли човек с лак за нокти.

34

Подложката е силиконова, подобно на подложките за печене. След изсъхване лакът се отлепва много лесно. Това ме наведе на мисълта да пробвам да пъхна изображение отдолу и да го прерисувам.

пълен текст »Проблеми на комуникацията

в: Today

15.03.16

@ 9:38 AM

от GattaNegra

Най-уморителни са проблемите с комуникацията. Ежедневните сякаш са навити с ключе да ти се появят точно, когато най-малко можеш да ги понесеш.

пълен текст »Нокти с печат + брутално счупване

в: маникюр

13.03.16

@ 7:31 PM

от GattaNegra

46080  46082

Най-голямата драма на всяка кифла е счупеният нокът. Уви, често се случва. Лично аз непрекъснато човъркам нещо и през повечето време нямам възможност да отглеждам нокти. Когато от немай-къде успея да ги опазя и после счупя някой, направо се вкисвам.

пълен текст »Моята Nail Art Mania – печати върху нокти

в: маникюр

@ 9:56 AM

от GattaNegra

Имам нова мания – печати за нокти.

40975

Технически е доста стара, но се зарибих едва миналия месец. Преди години случайно си купих плочки с гравирани фигурки, стъргалка и силиконово нещо-си (печат му викат), с което изображението се прехвърля върху нокътя.

пълен текст »Книжни заглавия, които ме отблъскват (2015)

в: Книги

09.03.16

@ 10:36 AM

от GattaNegra

Заглавието на една книга за мен е много важно. По-важно от корицата. Корицата може и да е лайно, но нали не я гледам, докато чета? Та тя в следващото издание ще е друга!

Обаче заглавието … Имайки предвид, че вкъщи има всякакви книги с най-странни имена, мислех че имам опит с изчанчени заглавия. Уви – не. Беглите ми прешарвания из рафтовете в книжарниците и разните постове по повод популярни книги из Интернет през 2015-та година, ме заредиха с цял списък книги, които скоро няма да прочета само заради “гениалното” заглавие.

пълен текст »Нокти от Февруари

в: маникюр

08.03.16

@ 2:21 PM

от GattaNegra

С лепенки.

40960 40958

Има страхотни лепенки за нокти.

Лошото на 3D-тата е това, че се закачат навсякъде, а същевременно така залепват, че можеш да си изкъртиш нокътя докато спиш.Коледни нокти

в: маникюр

06.03.16

@ 11:35 AM

от GattaNegra

Ъмм.. Коледни нокти през Март 😀

Всъщност разчиствам снимки на нокти и си намерих Коледните нокти.
Как си измисляш какво да си нарисуваш на ноктите? Понякога нямам никакви идеи и ползвам Гугъл за вдъхновение. В Интернет има страшно много дизайни, както съвсем прости, така и супер-ултра-мега сложни, с които трудно се справям, но по-големият проблем винаги е бил КОЙ дизайн да си избера.

40046  взети от тук  

Принципно тези цветове не мога да ги понасям, но си отиват с бяло и са страхотно тематични.

и тези

30074  30078   взети от тук  

Еее.. ми.. май не ми се получи съвсем, понеже лампичките са ми доста сгъстени, но… next time 😀