Направи си сам – стойка за чадъри.

в: Artfixed!ремонт

23.12.13

@ 8:17 PM

от GattaNegra

След ремонта миналата година се оказа, че няма къде да си държим чадърите. Хората обикновено имат стойка за чадъри, обаче ние дори не знаехме, че притежаваме повече от един чадър – явно те се трупат по ъглите и после изпълзяват внезапно.

Майка ми се шегуваше, че ни трябва слонски крак. Оказа се, че наистина има чадърени стойки от слонски крак! какво ли не измислят хората!

Тааа, помотках се аз из мола и не намерих нито една стойка на прилична цена, която няма да стои грозно на и без това еклектичния коридор и като не намерих реших да си направя сама. Не може да е толкова трудно, нали?

пълен текст »На свинче-звънче :D Аграрен фейслифт на snailmail пощенска кутия :D

в: Artfixed!So what ?Todayремонт

22.12.13

@ 10:21 AM

от GattaNegra

Е това начи е нашата пощенска кутия преди и след 😀 Докарах и твърде идиотски вид, но пък нека се срамуват комшиите 😀
Отвътре е червена, защото така.

пълен текст »Напълно аграрен fix за счупен нокът

в: Artfixed!Todayманикюр

21.12.13

@ 3:20 PM

от GattaNegra

Този метод е стряскащ за незапознатите, моля седнете удобно. Нещата, които жените си причиняват в името на суетата са страшни.

Празниците вече са тук, ако присъстваш на всяко събитие, на което си поканен, съвсем спокойно можеш да не станеш от масата до 10 Януари.

Ето,  и нашата фирма ще си има Коледно парти. И аз като всяка кифла ставам сутринта с мисълта, че сега ще си направя страхотен маникюр и ще ми завиждат колегите от женски пол.

Е да, ама не.

Докато се борих с кафемашината сутринта успях да си строша нокътя и от двете страни, което ми остави доста ограничен избор относно лаковете и формите.

Е, как да пожертвам останалите 9 нокътя заради един? Веднага ще приложа аграрен фикс 😀

Ето го строшения нещастник. Капчица и хартийка :D Междинна фаза Краен резултат Коледният ми маникюр за партито :D Ето го строшения нещастник.

пълен текст »Нокти с детелини и калинки. И цветя.

в: Artманикюр

20.12.13

@ 10:18 AM

от GattaNegra

  Рисуваш на парче найлон , после отлепваш и цап -на нокътя. Когато човек си пази няколко такива може да добие приличен маникюр за отрицателно време 😀

Прост вариант 😀

     

Ето и още един 😀

   

Това са ми пролетните нокти от миналата година.

 Нокти с пеперудени красоти за стопляне на зимата.

в: Artманикюр

19.12.13

@ 5:55 PM

от GattaNegra

Седя си и си гледам Ризоли и Айлс (на тая Ризоли нищо не и разбирам като говори!) и всичко е сковано от стууууд! Парното е на 5, печката е на 5  и котката е на 5, но на мен някак ми се иска вече да е лято 😀

Тези пеперуди пак са от миналата година.Нов калъф за диван и столове (2012)

в: Artfixed!

@ 10:42 AM

от GattaNegra

Тези снимки са обещаните от ремонта от миналата година още. Ще пусна серия постове, че са адски много 😀

Още миналата година невероятно добрата ми колежка ми помогна, то не помогна , ами направо уши нов калъф за дивана ми.

Беше голяма разправия да разбера какви точно цветове искам, и как точно да стане, че да може да се отваря без да се маха калъфа, но тя е невероятен човек и го направи без да и трепне окото. Благодаря ти!

Имам и два тъпи стола, които реших да запазя. Заради котките направих вътрешни калъфи под дамаската, и после още едни от самата дамаска.

Според мен стана много весело, но платът определено лепи много косми.

Е, Шаци веднага съсипа всичко с ноктищата си преди да мога да му се порадвам, но поне вече загрях как се прави за следващия път.

Ето това са дивана, табуретката и столовете преди и след.

   Нокти от минали години

в: Artманикюр

18.12.13

@ 1:45 PM

от GattaNegra

Това са нокти от минали години  –  снимките са загубени, оказа се, че пазя само тези. Тези дни си подреждам хард диска и изскочиха. Възнамерявам да ги направя пак скоро 😀

 

А това ми е бъдещата татуировка 😀Направи си сам – стенна стойка за домакинско руло :D

в: fixed!Todayремонт

@ 10:04 AM

от GattaNegra

Показаната установка не отнема повече от час работа, но пък ми спестява родеото с рулото из кухнята и специално вече имам салфетка винаги, когато ми трябва.

На човек му трябва достатъчно мотивация като изобщо реши да прави нещо. В моя случай махнах една закачалка от стената, и отдолу се показа “неземна красота”. Какво да я правя, дали да не закача нещо ?

Сетих се, че нещо не си намерих  смислена стойка за домакинско руло XXL размер по магазините и реших да действам 😀

Необходим е спусък за такива дейности.Първо е добре човек изобщо да има стойка, подходяща за целта. Изрязва се кръгче по мярка от шперплат. Маркират се поне три дупки и се пробиват. Стена - стойка - стиропор - шперплат. След като се монтира на стената може да се лакира за фасон. И готово!

пълен текст »N900 – приключения без край :D

в: 1337Today

17.12.13

@ 4:34 PM

от GattaNegra

Такааам. От къде да започна.

Какво по дяволите е N900 – full specs

Мъчих се аз доста в последните години, да свикна с писането на виртуална клавиатура. То не бяха фейлове на аутокъмплийта, то не бяха магарешки ревове нощем, докато се опитвам да напиша нещо.

А ако си фиркан просто е безценно какво може да пратиш.:ah:

Взе, та ми писна. fing23

От години насам имах една трепетна мечта – да имам таблет.  Даже бях ходила в Мтел да се опитам да си купя един, обаче те осуетиха това ми намерение успешно.

От години също така завиждам на един как рисува ягоди на един N900. Обаче пустата сапунерка ного пари ве! Така и не си го купих, после остаря.

Обаче ето, откакто взех HTC-то, а после и другото само се мъча с писането. А нали ние жените.. (една бивша колежка от Нола7 ме научи на тоя израз, благодаря ти! Тук пасва добре 🙂 ) Та нали ние жените много говорим и като седна да пиша смс той не е само един, да не говорим за туитове и т.н., а с маникюра – просто забрави. Дори с къси нокти по време на катеренето не мога да се оправям.

И Искам такъв телефон да си рисувам ягодиии!!!

пълен текст »по-стари