България, София, лудост на 4-ти км.

в: So what ?Todayниско качество

15.08.12

@ 11:54 PM

от GattaNegra

Вчера за пореден път се прибирах от работа с бръмчаща глава и кофти настроение и за пореден път попаднах в невъзможно задръстване на 4-ти км.

Коли, паркирани в крайна дясна лента, нагли ОК таксита, спиращи в средната от трите ленти на входа на кръговото – сакън да не изпуснат някой клиент, друсани Гага фенове вървящи между колите и удряйки последните, ако не спрат мигновено, за да могат те да вървят в средата на платното…

След изявлението на г-н премиера, че не можело да се затваря целият център за всеки мач и концерт се построи Арена Армеец.

Годни бях нужни на г-да управляващите да съсипят базата, ледената пързалка и басейна, след това издигнаха въпросния стадион на освободения терен.

Да, не се заблуждавам – процесът е отнел години и не едно или две правителства са можели да го спрат, но сега съсипията е на лице – сред разпадащите се остатъци от функциониращ спортен комплекс е изникал като херпес този молообразен стадион – поредната гордост на Бойко-Фандъковата дружба.

За капак паркингът на Арена Армеец явно не може да побере всички коли и се налага те да паркират по булеварда.

Освен това от отсрещната страна няма тротоар , какъвто пред самия стадион не липсва – което кара хората да вървят по платното.

За разлика от Орлов Мост, където някак може да се заобиколи, задръстването на 4ти км изолира 3 квартала от света.

Мисля, че живущите в тези квартали трябва да бъдем освободени от данъци заради наличието на Арена Армеец.

И още – мисля, че на следващите избори доста от хората от околните квартали няма за изберат бюлетината на ГЕРБ!Лаптопът ми сдава багажа…

в: 1337I Me MineToday

14.08.12

@ 5:21 PM

от GattaNegra

Купен е през 2009-та.

  • Същата година падна и се строши буксата за захранването, както и камерата. Оправиха го.
  • След като котката го поля с кафе. Да! Тя, метна се от масата и ми събори чашата, по-точно – ритна ала Марадона и оля мен, себе си и лаптопа. Някъде около Коледа беше – смениха му клавиатурата.
  • Тая година през Май пък аз с дебелото си буквие го пометох със е раницата, отворена и го стоварих на пода – взеха ми 150 мангиза за нови панти.
  • ВЧЕРА ПЪК , след мистериозно гаснене и кратка воня изгоря ethernet  -а, сега ще си купувам пъцъмъциа или usb ethernet –  не зная още. 

Lenovo SL 500

Много си го харесвам. И .. това са три години в моите ръчички – Lenovo  могат да ми пратят нов, щото това си е бая добра реклама. И Диабло 3 даже тръгна на него. Е, не като за презентация, но се виждат въшките по екрана.

Приемам:

– залози какво ще изтрещи пак, и кога.

– безвъзмездна финансова помощ, за да си купя нов.

– идеи каква да ми е новата машина.